Grågæs
Seneste nyheder Forside Koncerter Foredrag Galleri Observationer Kontakt
       
FOREDRAG
 
Ord og toner i fugleperspektiv
 
Elly Hansen, Birte Aarup og jeg har siden 2008 turneret med et foredrag, der hedder "Ord og toner i fugleperspektiv". Elly Hansen er også bidt af en gal fugl og en ivrig fotograf. Birte Aarup er interesseret i sange og digte. Fuglene har inspireret digtere gennem alle tider. Der findes derfor et righoldigt materiale, som vi præsenterer i et powerpointshow. Publikum inviteres til at synge med på sangene, ligesom fuglenes egen sang præsenteres. Det hele krydres med lidt fuglefakta samt en masse fuglebilleder.
 
Der er ikke to foredrag, der er ens. Hvert foredrag målrettes årstidens og de lokale fugle. Vi har også et foredrag om Nationalparkens fugle. Her tænkes naturligvis på Danmarks første nationalpark i Thy. Vi kan også bestilles til private fester, hvor særlige ønsker kan føjes ind i programmet.

Se også Ellys hjemmeside her.
Et eksempel på en ganske kort præsentation af vores dias kunne se sådan ud:
Se vores folder her.
 
Hans Henrik, Elly og Birte 
Hans Henrik, Elly og Birte
 
Jeg er også leveringsdygtig i et foredrag om fuglesang. Hvorfor synger fuglene mest om morgenen? Hvilken funktion har fuglesangen? Hvorfor er nogle fugle tilfreds med at synge det samme om og om igen, medens andre fugles sang er lang og kompliceret. Det er spørgsmål som disse, der besvares i mit foredrag.